Seizoensopening 2023 Senioren

De activiteiten-commissie had dit jaar geen seizoensafsluiting voor de senioren gepland, maar een seizoensopening aan het begin van het nieuwe competitie-seizoen.

Op zaterdag 2 september was het dan eindelijk zover.

We zijn eerst met een groep van 17 man gaan voetgolfen bij Voetgolf International in de Boekend. We werden in 3 groepen verdeeld, om het een beetje gaande te houden. De regel was dat je de score van iemand anders uit je groep bij moest houden. Zo voorkwam de organisatie dat iemand vals zou gaan spelen. 

De maar liefst 14 holes werden in ongeveer anderhalf tot twee uur voetgolvend afgelegd, en vervolgens werd van iedereen de totale scores berekend en vergeleken. De meeste scores lagen dicht bij elkaar, maar er waren ook een paar uitzonderingen....

Op de laatste plek was Arne geëindigd, met 102 punten (net iets boven par...).

En op de gedeeld eerste plek stonden Jesse en Diëgo, ieder met 52 punten. Om toch tot één winnaar te komen, is er gekozen om een shoot-out tussen beide te houden. Jesse en Diëgo namen plaats op de baan en deden nog één hole, om te bepalen wie de winnaar was. Helaas had Jesse al even gezeten, waardoor het niet zo lekker ging als de rest van de dag. Met maar 4x trappen had Diëgo de bal in de hole en dat betekende dat Diëgo de winnaar was geworden van het voetgolf.

Na het voetgolfen was het tijd voor de lekkere barbeque bij Aaj Mert geregeld door Jan Aerts en werden tevens de prijzen voor de winnaars van het voetgolven uitgereikt door penningmeester Ruben. Als prijs kregen de winnaars een echt Tegels bierpakket, en voor Arne was er een aanmoedigings-flesje.

Voetgolf 2023 - Tweede plaats
Tweede prijs winnaar Jesse
Voetgolf 2023 - Eerste plaats
Eerste prijs winnaar Diëgo
Voetgolf 2023 - Aanmoediging
Aanmoediging prijs winnaar Arne

Na lang wachten was het tijd voor de hamburgers. Natuurlijk stonden Marlou en Esmay als eerste op om eten te gaan pakken. Altijd weer dezelfde 😆
Na de hamburgers kwamen de kipfilets, speklappen en kipspiesjes. In de kamer binnen, stond de tafel vol met salades, stokbrood en sauzen. Je kon je buikje dus goed vullen!!

Toen iedereen was uitgegeten, bleven we nog allemaal lekker kletsen en drinken. Oh ja, als je drinken wilde, hoefde je alleen RUDYYYYY te roepen en hij stond voor je klaar!

Topservice van Rudy en Ine! Bedankt!

Tot volgend jaar!