Seizoensafsluiting jubileumjaar

Dit stukje heeft even op zich laten wachten en waarschijnlijk zijn de meeste van jullie inmiddels al terug van vakantie en uitgerust voor het nieuwe seizoen, maar voor de zomervakantie hebben we natuurlijk nog de seizoensafsluiting van ons jubileumjaar gehad met een geslaagde activiteit bij de senioren en junioren.

Stadswandeling 2022 - Groep1#3
Stadswandeling 2022 - Groep1#1
Stadswandeling 2022 - Groep1#4
Stadswandeling 2022 - Groep1#6

Bij de senioren zijn we gestart in hartje Venlo met een gezellige en "lekkere" stadswandeling. Tijdens de stadswandeling hebben we namelijk een aantal tussenstops gemaakt zodat men kon genieten van een lekker stukje chocolade, een Venloos likeurtje (hoewel dat volgens sommige hetzelfde is als een Tegelse), een chicandel met een gepofte aardappel, een frietei en een heerlijke bonbon. Na deze stadswandeling was er nog genoeg tijd voor enkele speciaal biertjes of iets anders verfrissends bij de klep. Uiteraard hebben we deze dag weer afgesloten bij Kefee de Aaj Mert in Tegelen met een heerlijke bbq.

Toverland 2022 #17
Toverland 2022 #16
Toverland 2022 #14
Toverland 2022 #11
Toverland 2022 #3

Met de jeugd zijn we een week later naar Toverland geweest. Hier hebben de aanwezige jeugdleden zich opgesplitst in een aantal groepjes en hebben zelf hun gang kunnen gaan in het pretpark. De 3 jongste jeugdleden zijn samen met de begeleiding het park rond gegaan en hebben aan alle attracties een voor een deelgenomen. Na terugkomst bij de zaal is er gezamenlijk nog een lekkere friet met snack genuttigd van de markt, waarna iedereen weer naar huis ging.

Iedereen bedankt voor de deelname en geniet mogelijk nog van je laatste paar dagen vakantie, voor de mensen die nog moeten gaan, geniet ervan!