Seizoensafsluiting Jeugd

Afgelopen zaterdag werd het seizoen 2009-2010 afgesloten door de jeugd van TTC met een bezoekje aan de speeltuin om aldaar een midgetgolf competitie te houden. Uiteindelijk werd er ook nog een half uur in de speeltuin zelf gespeeld. Daarvan hebben we het volgende filmpje mogen ontvangen.

Het is goed te zien dat Sef nog kan werken aan zijn timing. Waar hij echter niet aan hoeft te werken is zijn wil om dingen te doen voor TTC en dat kunnen we alleen maar prijzen. Hieronder volgt een kort verslag van Sef over de activiteiten die afgelopen zaterdag zijn uitgevoerd.

Het was zaterdag middag 26 juni. Om één uur kwamen we bij de zaal bij elkaar. Toen iedereen er was vertrokken we met de fiets naar Klein Zwitserland. Het was ideaal weer voor te midget golfen (het was heerlik in de schaduw). We waren met 14 jeugdeden en 5 leiding. Er werden 3 groepen gemaakt. Winnaar van de jeugd was Jasper Ebus. Die dorst hadden hebben zich wat te drinken gekocht. Daarna zijn we op de fiets gestapt en richting frietkraam de hei gegaan. We hebben gesmikkeld en gesmuld. En toen was het half 5. Het was een heleleuke middag.

Organisatie bedankt, groetjes Sef

Verder hebben we ook beeld materiaal van een aantal gespeelde holes. Er zit zelfs een perfecte hole in one bij van Deniz. Deze beelden zullen in een later stadium worden vrijgegeven. Ook de gemaakte foto's zullen tzt ter download worden aangeboden via de website.

Naast Sef wil ook TTC de organisatie hartelijk bedanken voor het inelkaar zetten van deze geslaagde middag.