Samenwerkings-overeenkomst met Sport Europe

Op vrijdag 6 maart 2015 heeft voorzitter Mark Cremers een samenwerkingsovereenkomst getekend met tafeltennis-artikelen leverancier Sport Europe. De overeenkomst komt voort uit de aanschaf van de nieuwe tenues die door Sport Europe geleverd zijn. De huidige overeenkomst geldt voor een periode van 3 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging na afloop van deze periode. Sport Europe zal TTC als kleding -en bordsponsor gedurende deze periode ondersteunen.

Sport Europe heeft een zeer assortiment van tafeltennis artikelen op voorraad, zoals batjes, rubbers, kleding, tassen etc. Eventuele nieuwe rubbers worden ter plekke op je (nieuwe) batje geprepareerd. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om, voor aankoop, de nieuwe rubbers te testen in hun test-hal waar een drietal tafels staan opgesteld. Een en ander staat heel duidelijk uitgelegd op de website van Sport Europe waar ook een web-shop aanwezig is: http://www.sporteurope.nl. Op de site staan ook een groot aantal foto’s die je een impressie geven van de winkel en de bijbehorende tafeltennishal.

De eigenaren van het bedrijf, Stefan Heijnis en Thieu van Vroenhoeven, zijn zeer bekend met de tafeltennissport. Beiden hebben geacteerd op hoog niveau, zowel als speler als in de coaching. Ze zullen je van alle adviezen kunnen voorzien met betrekking tot de aanschaf van je tafeltennis artikelen

Onderwerpen