Recreanten 1 en Senioren 1 Kampioen!!

Sinds gisteren zijn er al twee kampioenen bekend bij TTC, t.w. het eerste senioren team, uitkomend in de hoofdklasse, en het eerste recreantenteam, uitkomend in de 6e klasse. Bij deze wil TTC beide teams al feliciteren met hun prestaties. Er zitten echter nog meer eventuele kampioenschappen in het vat bij het 2e jeugdteam, dat zaterdag zijn laatste wedstrijd speelt en het 4e senioren team dat nog twee wedstrijden aan de bak moet.

Op twee wedstrijden voor het einde, die morgen en volgend weekend gespeeld zullen worden, mag het eerste team zich al kampioen van de hoofdklasse noemen. Voor Jack Brokmann, Ron Giesen, Ruud Vissers en Johan Peeters is dit een hernieuwde opsteker na de degradatie afgelopen seizoen uit de 3e divisie. Precies een jaar geleden werd het team ook al kampioen alleen was het toen een stuk spannender. Ditmaal werden uit 8 wedstrijden al 61 punten gehaald (bijna 8 gemiddeld), terwijl de nummer 2, Falco, na 8 wedstrijden 40 punten wist te noteren. Met nog maximaal 20 punten te halen kan het eerste team dus niet meer bijgehaald worden. De komende twee wedstrijden worden er echter niet minder belangrijk mee, het tweede team, uitkomend in dezelfde klasse vecht nog voor lijfsbehoud en dus komen alle punten die het eerste team kan pakken ten goede aan de kansen van het tweede team. Zelfs een tweede plaats, die ook recht geeft op promotie naar de 3e divisie zit er nog in.

Bij recreanten 1, bestaande uit Rob op het Veld, John Janssen, Wiel Schreurs en Jacq Tummers was het een stuk spannender, mede vanwege het feit dat de competitie voor de heren al was afgelopen terwijl de nummer twee nog twee wedstrijden te gaan had, met 17 punten achterstand. Nadat de nummer twee, Noad 3, drie punten had laten liggen in de eerste van die twee wedstrijden was het nodig dat ze nog 1 punt zouden laten liggen in de laatste wedstrijd, daar ze onderling een beter resultaat op de tafel hadden gelegd tegen onze mannen. Dit liet echter niet lang op zich wachten en zo kwam aan alle onzekerheid een eind en mag het eerste recreanten team zich kampioen noemen van de 6e klasse in deze competitie.

Met nog twee wedstrijden te gaan bij de senioren heeft ook het 4e team nog kans kampioen te worden in de 3e klasse. En komende zaterdag heeft het 2e jeugdteam nog 2 punten nodig om zich kampioen te noemen van de 4e klasse, een puike prestatie als het lukt. Komende zaterdag moet het tweede jeugdteam een thuiswedstrijd afwerken tegen Remax/Hendrix 2, die tweede op de ranglijst staan, waarvan vorige keer met 6 – 4 werd gewonnen. Die twee punten lijken er dus wel in te zitten. In ieder geval heel veel succes gewenst….