Overlijden John Janssen

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van John Janssen. De altijd zeer positief ingestelde en nimmer klagende John heeft zijn zware strijd tegen de welbekende ongeneeslijke ziekte gestaakt.

John was inmiddels al 18 jaar lid van onze club en tijdens zijn lidmaatschap was hij wekelijks vooral te bewonderen op de recreantenavond (dinsdagavond), alwaar hij trainde, competitie speelde en genoot van de gezelligheid. Al snel wist John, wegens zijn goede en af en toe ook aparte speelstijl, een plekje te bemachtigen in het vaandelteam van de recreanten. Met dit team, in wisselende samenstellingen, wist hij ook een aantal keren het kampioenschap van de recreantencompetitie binnen te hengelen, een groot feest op onze club als gevolg.

Daarnaast heeft John ook individueel van zich laten horen binnen de club, aangezien hij een aantal keren de titel clubkampioen op zijn naam schreef en ook bij een aantal andere toernooien speelde hij vaak voor de ereplekken. Het laatste jaar werd het steeds moeilijker voor John om zijn geliefde spel te spelen, maar toch kwam hij nog graag kijken. Dat we John’s positivisme, gezelligheid én aparte speelstijl zullen gaan missen, mag een understatement genoemd worden.

 

We wensen Helen, Nadia, Tara en familie heel veel sterkte toe bij het verwerken en dragen van dit grote verlies.