NAS online nu ook binnen onze website te bekijken

Voor degenen die weleens de competitiegegevens op de site van NTTB Limburg bekijken, bestaat er nu een nieuwe mogelijkheid, met dank aan de service van afdeling Limburg. Op www.ttc-tegelen.nl/competitie/nas/ (te vinden in het linkermenu onder de naam nas competitie online) kun je de standen, programma's, percentages, etc. van de gehele afdelingscompetitie inzien zonder hiervoor de website van TTC te hoeven verlaten. NAS staat voor NTTB Administratie Systeem en wordt o.a. door de competitieleiders gebruikt om de uitslagen van de wedstrijden in te voeren.

Naar onze 'bescheiden' mening gaat er natuurlijk nog steeds niets boven onze eigen competitiepagina's, met de extra functies die NAS ons logischerwijs niet kan bieden en door de integratie van de recreantencompetitie, de landelijke competitie en de afdelingscompetitie. De uitslagen en programma's zijn up-to-date en wat betreft de uitslagen van de eigen teams vaak zelfs eerder bijgewerkt dan NAS. Ons eigen 'competitiesysteem' blijft dus gehandhaafd en we zullen blijven kijken naar mogelijke uitbreidingen en verbeteringen.

Maar als je bijvoorbeeld benieuwd bent naar de standen in andere poules van de Limburgse competities, of naar de percentages van niet-TTC'ers, of wanneer je leven afhangt van de officieelheid van de gegevens, dan kun je nu met één muisklik rechtstreeks naar de bron (de NAS-server), binnen de site van TTC.

Heb je nog suggesties om onze website te verbeteren of weet je een leuk item voor op de site? Laat het dan weten aan webmaster@ttc-tegelen.nl.

Onderwerpen