Luc Oehlen verliest ongeslagen status na 5 seizoenen

Afgelopen week was de laatste competitieronde in de reguliere limburgse tafeltenniscompetitie. Voor TTC was het meest opmerkelijke feit, van alle deelnemende teams, de verloren partij van Luc Oehlen, die speelt in het eerste jeugd team, tegen een van de tegenstanders van Nieuwenhagen. Luc, die de afgelopen 4 seizoenen een 100% score bereikte en ook deze competitie afstevende op een ongeschonden resultaat, wist partij nummer 149 niet te winnen. Na 148 competitiewedstrijden niet meer te hebben verloren kon hij de 149e niet naar zijn hand zetten. Partij nummer 150 ging daarentegen wel heel snel zijn kant op!! Toch is dit vrij uniek bij TTC en ik denk ook wel binnen de limburgse tafeltenniscompetitie. Al met al reden Luc te feliciteren met zijn prestatie de afgelopen competities.

All teams van TTC hebben de afgelopen maanden genoeg punten vergaard om degradatie te voorkomen. M.a.w. alle teams hebben zich gehandhaafd en dat is toch wel een goede prestatie. Helaas kunnen we, tot op heden, geen kampioenschap vieren.

Het enige team, dat bezig is aan de play-offs, dat nog wel kampioen kan worden is TTC 1. Afgelopen weekend werd door dit team, dat aantrad met Ron Giesen, Bas Nelissen en Philip Hulsman, de thuiswedstrijd tegen TTV Heerlen afgewerkt. Het gaat hier om de halve finale in de limburgse hoofdklasse. Na een dramatisch begin van deze wedstrijd qua uitslagen (die niet heel erg dik waren) wist TTC 1 zich nog terug te knokken tot 4 - 6. Komend weekend zal de beslissing vallen in deze halve finale. Daartoe reizen de mannen van het eerste team af naar het zuiden, waar ze in Heerlen deze 4 - 6 ongedaan zullen moeten maken, willen ze de hoop op een eventueel kampioenschap in leven houden. Deze loodzware klus word desondanks niet gezien als onmogelijk. De bal is rond en ze zullen voor elk punt gaan vechten.

De andere halve finale, waarin de eventuele tegenstander uit zal komen werd door Red Stars op vreemde bodem gewonnen van Sittard, eveneens met de cijfers 4 - 6.