Lid - Niet Lid toernooi

Lid-Niet Lid 2008 - Overzicht.JPG

Lid-Niet Lid 2008 - Smashen.JPG

Lid-Niet Lid 2008 - Nummers 1.JPG

Lid-Niet Lid 2008 - Nummers 2.JPG

Zondag 16 november werd voor de tweede keer dit jaar het Lid – Niet Lid toernooi georganiseerd door TTC. In dit toernooi mogen de jeugdleden van de club vriendjes meenemen om een toernooitje te gaan spelen. Ondanks de intocht van de goede sint waren er toch 15 jeugdigen naar de zaal gekomen, waarschijnlijk in de hoop dat ze de intocht nog zouden halen daar het om 14:00 afeglopen zou zijn. Een van de ouders besloot mee te doen zodat we een mooi even aantal hadden om het toernooi te gaan spelen.
Er was gekozen voor een teamtoernooi als opzet, de koppels werden geloot en medegedeeld aan de spelers. Na wat balgewenning oefeningen konden dan eindelijk de wedstrijden beginnen. Tijdens de wedstrijden keken de aanwezige begleiders toe op het verloop van de wedstrijden.    Dat de puntentelling af en toe niet helemaal in de haak was deed niets af aan het feit dat iedereen het enorm naar hun zin had. Er werden veel leuke en bijzondere punten gemaakt door de verschillende spelers. Bij het winnen van een game bleken sommige spelers zelfs zo blij dat er een salto achterwaarts werd getoond. Nadat de twee poules waren afgelopen speelden de nummers één om de eerste plaats in het toernooi. De nummers 2, 3 en 4 speelden onderling ook hun partijen zodat uiteindelijk de plaatsen 1 t/m 8 bekend zouden worden.Daar Bjorn Hutgens en Yri Persyn eerste waren geworden in hun poule en Jedrick Nadobnik en Sven Thijssen in de andere, speelden zij om de nummer één van de dag te worden. Bjorn wist de eerste partij tegen medeclublid Jedrick te winnen en omdat Yri verloor van Sven, moest het dubbel uitsluitsel brengen.     Deze werd gewonnen door Jedrick en Sven die zich de winnaar mochten noemen van deze editie van het lid – niet lid toernooi.  De Nummers 2 waren Bjorn en Yri: 
 Al met al was het een geslaagde dag waarin iedereen flink heeft kunnen tafeltenissen en ook op een leuke manier heeft kunnen kennismaken met de tafeltennissport. Aan het einde van de dag ging niemand met lege handen naar huis of richting steyl waar de sint een half uur later aan wal zou komen.