Jules Holtman bereikt NJM-finale

Jules Holtman bereikt finale NJM

Jules Holtman heeft zich geplaatst voor de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen (NJM). Bij de halve finales van de NJM, afgelopen zondag in Assen, eindigde hij bij de twaalf beste spelers van de jongens pupillen, waardoor hij in het weekend van 4 en 5 juni in actie mag komen bij de finale in Panningen.

Jules was als vijfde geplaatst in zijn poule, maar begon de dag al goed door een cruciale overwinning op de als derde geplaatste Jurre de Bree (na een 2-1 achterstand). Vervolgens waren Barry Berben en de uiteindelijke poulewinnaar Dennis Hu te sterk, al had laatstgenoemde vijf games nodig om Jules van zich af te slaan. Daarna volgden twee degelijke 3-0 overwinningen op Noud Munnecom en Jim van Acker, resulterend in een uitstekende derde plek en een plaats in de finale.

Jules was niet de enige TTC'er die zondag naar Assen was gereisd. Daantje Lommen had eveneens de halve finales van de NJM bereikt. Zij moest zondag genoegen nemen met een vijfde plaats in haar poule. Tegen Celina Ear won ze overtuigend, maar tegen Janine Grootjans en Lisa Mattheij kwam ze net te kort. Dobrila Jorguseska werd winnaar in haar poule, vóór Emma van der Zanden.