Jubileum Site

Dag allemaal,

vol trots laat ik jullie weten dat vanaf heden de website is aangevuld met een nieuw gedeelte helemaal gericht op het jubileum.  De afgelopen weken is er hard gewerkt om de site op te bouwen en in een iets ander jasje te steken dan de rest van de site.

Je ziet gelijk dat de vormgeving en kleurstellingen zijn aangepast. De komende tijd zal alle informatie rondom het jubileum op dit gedeelte van de site te vinden zijn, zoals ondermeer het volgende:

  • Organisatie
  • Datums van de activiteiten
  • Nieuws
  • Mededelingen
  • Uitnodigingen
  • Verslagen van de activiteiten
  • Foto’s en eventueel ander media materiaal

De site bevat de belangrijke datums waarop de verschillende activiteiten plaatsvinden, deze zijn altijd zichtbaar op de hoofdpagina, de komende tijd zouden deze data nog engizins kunnen wijzigen, wanneer dit nodig is. In ieder geval kun je alvast zorgen dat je op de genoemde data geen andere dingen gepland hebt of gaat plannen.

De organisatie is ook opgenomen op de site, zodat iedereen weet wie ze kunnen aanspreken bij eventuele vragen over bepaalde activiteiten. Alle email communicatie gaat via de voorzitter van de commissie en kan bereikt worden door het volgende email adres te gebruiken: jubileum@ttc-tegelen.nl. Daarnaast is dit email adres ook te vinden rechts bovenaan in elke jubileum pagina.

De jubileum commissie zal de site gebruiken als communicatiemiddel met alle leden en geinteresseerden door middel van mededelingen en nieuws. Het nieuws zal ook de verslagen bevatten van alle activiteiten die ondernomen worden m.b.t. het jubileum. Alle uitnodigingen zullen van de site te downloaden zijn (wanneer je ingelogd bent); natuurlijk worden deze uitnodigingen ook per email verstuurd, of eventueel zelfs nog via de post. Ook kunnen foto’s (en eventueel stukjes video) bekeken worden vanaf deze jubileum site.

Ik wil allereerst Joep van Leipsig hartelijk bedanken voor het opzetten van deze extra functionaliteit van onze toch al erg goede site en het ombuigen van ons logo naar een aangepast jubileum logo. Verder wil ik graag de Jubileum Commissie bedanken en alle mensen in de werkgroepen die veel werk verzetten om alle activiteiten een succes te laten worden. Als laatste wil ik ook iedereen alvast bedanken die, op welke manier dan ook, hun steentje hebben bijgedragen of gaan bijdragen om ons jubileum een grandioos succes te maken.

Groeten Mark.