Jeugdige TTC 3 wordt kampioen in de derde klasse!

TTC 3 kampioen

Het derde seniorenteam is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de derde klasse. Het jeugdige seniorenteam met Jeroen, Arne, Jelko en jeugdspelers Niels en Daantje won de laatste wedstrijd in Venlo met 3-7 en behield hierdoor de zes punten voorsprong op de nummer twee Armada.

Namens Venlo probeerde man of the match Wim Keijsers de drie dienstdoende aspirant-kampioenen nog een beetje zenuwachtig te maken, maar teamnestor Jeroen deed zijn bijnaam eer aan en bracht de verlossing in de zevende partij door 2-5 op het scorebord te zetten.

Na de eerste wedstrijd in Panningen, die onfortuinlijk in een 7-3 nederlaag eindigde, klom het team in een paar wedstrijden naar de koppositie om deze daarna niet meer af te staan. Niet onvermeld mag blijven dat het team dit seizoen steevast bij de thuiswedstrijden werd gecoacht door Rins van Nistelrooy, die een aantal van de spelers al naar menig kampioenschap heeft begeleid.

Het eerste seniorenteam kwam dit najaar wederom te kort in de derde divisie en mag komend voorjaar weer een gooi doen naar het kampioenschap in de Limburgse hoofdklasse. Het tweede team wist zich met enige moeite te handhaven in de eerste klasse en TTC 4 tekende voor een plaats in de middenmoot van de vierde klasse.

Over de huldiging van de kampioenen volgt binnenkort meer informatie.