Jeugdige Huldiging Kampioenen

Het afgelopen competitieseizoen leverde TTC een tweetal jeugdige kampioensteams op. Al het harde werk van de afgelopen jaren bracht TTC dus niet alleen de gewenste kwantiteit aan jeugdspelers, maar ook de nodige kwaliteit. Op zaterdag 20 december 2014 werden beide jeugdteams in het zonnetje gezet door de voorzitter en de vele belangstellenden die gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging om, samen met de jeugdspelers, het feestje te vieren.

In eerste instantie werd TTC 5, dat uitkwam in de starters-competitie, naar voren geroepen. De spelers, Raff Derks, Joey Janssen en Senna Rutten ontvingen, naast een flinke zak snoep en een velletje consumptiebonnen, een blijvend aandenken aan hun kampioenschap in de vorm van een (uniek) canvasdoek. Daarnaast werd ook nog de ongeslagen status van Raff nog eens extra aangehaald, zonder daarbij iets af te doen aan de prestaties van Joey en Senna. Vervolgens was het de beurt aan het eerste team van bij de jeugd. Het team, bestaande uit Niels Jenniskens, Jules Holtman en Arne Reijntjes, was in een felle strijd verwikkeld met het zuidelijke Falco, maar onze jongens bleken het meest constant gedurende de hele competitie. Met dit kampioenschap speelt TTC voor het eerst sinds ongeveer 13 jaar weer landelijk bij de jeugd, een prestatie van formaat. Vaste coach Rins, bij uit –en thuiswedstrijden, werd bedankt voor zijn inzet bij het begeleiden van het team. Ook dit team ontving een goed gevulde zak snoep, een velletje bonnen en een op maat gemaakt canvasdoek. 

Daarna was het de beurt aan alle aanwezigen om de kampioenen van een hand en een felicitatie te voorzien. De jeugdige aanwezigen vermaakten zich vervolgens met een potje kegelvoetbal, terwijl de aanwezige ouders en clubleden het samen in de kantine nog gezellig maakten.