Jeugd TTC 4 en TTC 6 winnen Limburgs klassekampioenschap

Jamy, Jules en Jan zijn kampioen in de vierde klasse!
Borre, Shania, Anson en Eline zijn kampioen in de vijfde klasse!

Op zaterdag 12 mei werden de Limburgse klassenkampioenschappen gespeeld. Hier spelen de kampioenen van de competitie tegen elkaar, per klasse.
De wedstrijd worden op 1 locatie gespeeld, dit jaar had Tegelen de eer deze wedstrijd te organiseren.

In de 5e klasse speelde TTC 6 (kampioen 5e klasse A) tegen Heerlen 3 (nr 2 5e klasse B). Ondanks dat Heerlen goed tegenstand bood waren Borre Hermans en Shania Rouleaux uit TTC 6 sterker en wisten met 5-0 te winnen. Een speciaal complimentje voor Heerlen 3, die de plaats van het teruggetrokken Falco innam.

TTC 4 (Jan Simons, Jamy Roulaux en Jules Noten) kampioen 4A, moest het in de 4e klasse opnemen tegen de nummer 1 uit de 4e klasse B, Elsloo 2. Ook hier trok TTC aan het langste eind, maar met meer moeite.  Na een 2-2 tussenstand en een 2-2 aan gamestanden werd het wel heel spannend. Maar Jan wist de 5e en laatste game met 11-6 binnen te hengelen... klassekampioen nr 2 was ook een feit.

In de 3e en 2e klasse hadden geen Tegelse teams zich geplaatst voor de finale. Toch hadden 4 teams de reis naar Tegelen aanvaard voor een lekker partijtje tafeltennis. In de 3e klasse versloeg Red Stars 8 uit Venray Elsloo 1 met 3-2. In de 2e klasse werd de zinderend spannende partij tussen Megacles 1 en Schimmert 1 gespeeld. Hier was Megacles net te sterk voor hun Schimmertse vrienden. Uitslag 3-2.