Jeugd bereidt zich voor op de competitie

Prijzen voor Daantje en Marlou op John Leenders Memorial

Jeugduitwisseling Blerick

Afgelopen weekend werden er door de jeugd twee toernooien bezocht om zich voor te bereiden op de competitie.

Op zaterdag gingen Jules, Daantje, Marlou en Melissa naar de John Leenders Memorial in Landgraaf. De drie dames kwamen uit in de B-categorie en Jules speelde in de A-categorie. Daantje werd eerste in haar poule, vóór Marlou. Via de kruisfinales kwamen ze elkaar in de finale opnieuw tegen. Ondanks een 2-0 voorsprong voor Marlou, was het tóch Daantje die met de eer ging strijken. Proficiat dames met deze eerste en tweede plaats!

Zondag werd er in Blerick de jaarlijkse jeugduitwisseling georganiseerd. Hier gingen zeven TTC'ers naar toe. Daantje, Melissa en Marlou werden in één poule gezet, samen met Ferdy Mommers van TTV Helden. In deze poule werden geen games tot de 11 gespeeld, maar werden er iedere game in totaal 40 punten gespeeld. Ook hier maakten Daantje en Marlou de dienst uit en was het wederom Daantje die met een minimaal verschil de eerste plaats pakte.

Dido, Sjors, Raff en Senna werden verdeeld over drie poules van vijf spelers. Raff en Sjors werden winnaar van hun poule en verdienden daarmee een plek in de finale-poule, samen met Nina van Eerd van Budilia. Het leverde Raff en Sjors uiteindelijk een mooie tweede en derde plaats op.