Jaarvergadering Junioren en Senioren 2009

Jaarvergadering 2009 - Guus Loten.jpg

Jaarvergadering 2009 - Joep 25 jaar.jpg

Jaarvergadering 2009 - Rins 25 jaar.jpg

Jaarvergadering 2009 - Mark 25 jaar.jpg

Jaarvergadering 2009 - Wim 40 jaar.jpg

Jaarvergadering 2009 - Joep Prestatiebeker.jpg

Afgelopen vrijdag, 27 maart, werd wederom de jaarlijkse jaarvergadering gehouden bij TTC. De jaarvergaderingen worden traditioneel gesplitst in een jeugdvergadering (met de ouders) en de seniorenvergadering. Voor de jeugd vergadering was iedereen rond een uur of 19:15 aanwezig in de Aaj Mert alwaar de bijeenkomsten georganiseerd waren.
Bij de jeugd werd er een welkomstwoord gedaan door de voorzitter waarin het vorige jaar belicht worden en wat de plannen zijn voor het komende jaar. Vervolgens heeft Mark Cremers het over de trainingen gehad, dit werd als snel gevolgd door een overheerlijke schaaltje snacks en een consumptie. Tijdens deze versnaperingen werd ook nog de persoon geeerd die de meeste loten met de Grote Club Actie had verkocht, dit jaar was Guus Abrahams de gelukkige en hij mocht de daarvoor beschikbare kadobon in ontvangst nemen.   
Aan het einde van de vergadering werd er uiteindelijk nog gevraagd naar een jeugdkamp, en dat dit zeker tot de mogelijkheden behoord, wanneer het aantal jeugdleden groeiende blijft. Ook tijdens het woord van de activiteitencommissie, gedaan door Andre Vollebergh, gonsden de ideeen door de vergaderzaal. Al met al was het een vruchtbare vergadering en we danken dan ook iedereen voor zijn of haar aanwezigheid en inbreng.
Bij de senioren passeerden dit jaar wederom veel van dezelfde onderwerpen de revue, extra onderdeel was het vaststellen van de nieuwe statuten, maar dat was tijdens de tweede vergadering snel en vakkundig gebeurd. Naast het welkomstwoord door de voorzitter en de afhandeling van de financiele situatie van de club, waren er natuurlijk ook dit jaar weer een aantal jubilarissen. Een drietal leden waren inmiddels 25 jaar bij de club en een tweetal wist zelfs al het magische getal van 40 te bereiken.
Joep van Leipsig was de eerste die gehuldigd werd en in een vogevlucht kwamen vooral de positieve dingen die tijdens zijn carriere het meest opgevallen waren, daarmee ook vooral doelende op het vervaardigen van de nieuwe site voor TTC waarvoor hij toch geeerd mag worden.  
Als tweede was de voorzitter, Rins van Nistelrooy, zelf aan de beurt. Omdat hij moeilijk een verhaal voor zichzelf kan houden, was ditmaal de eer aan vice voorzitter André Vollebergh om Rins in het zonnetje te zetten over een aantal opzienbare aspecten van de carriere binnen TTC.  
Ook Mark Cremers vierde zijn 25 jarig lidmaatschap bij de club, hij is de jongste 25 jarige jubilaris die TTC ooit gehad heeft. In zijn tijd heeft hij zeer fanatiek deel uitgemaakt van bijna elke commissie binnen TTC werd door Rins verteld en hij hoopte dat hij ook de komende jaren veelal beroep op hem kon doen.  
Het magische getal van 40 jaar werd als eerste behaald door Wim Rijks. Wim maakt momenteel wederom deel uit van het bestuur en in zijn lange carriere binnen TTC heeft hij dit wel vaker gedaan. In plaats van het ‘25 – jarig bord’ krijgt Wim voor zijn 40 jaar lidmaatschap een karaf aangeboden.   
Het tweede lid dat dit jaar zijn 40 jarig jubileum viert is Marcel van Dijk. Ondanks dat hij een stuk uit de buurt woont en niet al teveel meer over de vloer komt bij ons cluppie was hij toch van plan aanwezig te zijn op deze vergadering. Helaas sloeg het noodlot toe en had hij een ongelukje thuis waardoor hij genoodzaakt was ook daar te blijven. Toch werd er tijdens de vergadering nog even geapplaudiseerd voor de prestatie.
Na al deze feestelijkheden werd het toch weer even serieus, na een flink aantal jaren had Rob op het Veld te kennen gegeven te willen stoppen met zijn bestuursfunctie als ledenadministrateur. Hij zal per direct het bestuur verlaten en Rins zette de prestaties van Rob in bestuur nog eens op een rijtje en bedankte hem voor de inzet van de afgelopen jaren.
Ook de positie van de voorzitter was aan een herverkiezing toe. Rins werd na een schriftelijke stemming herkozen als bestuurslid en daarna ook als voorzitter. De komende drie jaren zal Rins wederom de voorzitter van TTC worden en blijven.
Tijdens de jaarvergadering wordt ook altijd de prestatiebeker uitgereikt aan de persoon of een team van personen die veel betekend hebben voor de club in het afgelopen jaar. Ditmaal ging de beker naar een persoon die lid is van de jeugdtrainers, de technische commissie, de redactie van het Plenkske en dit jaar 25 jaar lid is geworden van de club. Daarnaast heeft hij de afgelopen twe ejaar keihard gewerkt om de website te maken zoals die nu is. Joep van Leipsig werd door de prestatiebeker commissie gekozen voor het ontvangen van deze eer en de bijbehorende wisselbeker.