Jaarvergadering 2014

Djo Denissen heeft de meeste loten verkocht!

Activiteiten Commissie verdient de prestatiebeker.

Bas Nelissen, 25 jaar lid!

Carlo Clabbers, 25 jaar lid!

Leo Hauser, 40 jaar lid!

Op vrijdag 21 maart 2014 vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Om 19:15 werd de vergadering voor de junioren gehouden, gevolgd door de senioren en recreanten die uitgenodigd waren om 20:45. Beide vergaderingen werden geopend door voorzitter Mark Cremers. In dit verslag wordt vooral ingegaan op de mensen die tijdens deze bijeenkomsten in het zonnetje werden gezet. De winnaar van de beker voor de meest verkochte loten wordt geuldigd, de prestatiebeker werd uitgereikt en verder waren er dit jaar vier jubilarissen.

De club verkoopt al jaren loten van de Grote Club actie voor een extra zakcentje in de clubkas. Traditioneel wordt diegene die de meeste loten verkoopt op de jaarvergadering in het zonnetje gezet. Dit jaar viel de eer aan Djo Denissen die maar liefst 36 loten wist te slijten aan de inwoners van Tegelen en omstreken. Deze prestatie is goed voor de, dit jaar in het leven geroepen, wisselbeker en een bijbehorende enveloppe, waar hij nieuwe tafeltennisspullen mee kan kopen of iets anders natuurlijk. Djo Proficiat.

Djo Denissen verkoopt meeste loten.

Tom Aerts mocht  de prestatiebeker in ontvangst nemen als voorzitter van de activiteitencommissie, die dit jaar deze aanmoedigingsprijs wonnen. De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei activiteiten door het jaar heen die, bij voorkeur, niet direct iets te maken hebben met tafeltennis. Zo wordt er gezwommen, geschaatst, gedropt, gekegeld, etc. Maar ook hebben zij in navolging van de jubileumcommissie een tweetal succesvolle kampen voor de jeugd geroganiseerd, daarmee staat het jeugdkamp weer jaarlijks op de agenda.

Activiteiten Commissie wint de prestatiebeker.

Bas Nelissen, 25 jaar lid

Bas werd geroemd voor zijn sportieve successen binnen de club en zijn hulp bij een groot aantal activiteiten, dat jaarlijks wordt georganiseerd. Natuurlijk kwamen de verhalen over zijn ‘wingse’ backhand, de handtekening van de tassendrager tijdens het EK in Eindhoven van 1996 en zijn favoriete eten ook aan bod.

Carlo is tijdens zijn hele tafeltenniscarrière redelijk anoniem gebleven. Sportieve successen anders dan de zondagmorgen training zijn bijna niet te noemen. Wel heeft hij deel uit gemaakt van de Technische Commissie en de Jeugd Commissie. Ook het voorval met de auto en de opgebouwde markt op het Wilhelmina Plein werd gememoreerd.

Carlo Clabbers, 25 jaar lid

Leo Hauser, 40 jaar lid

Leo is op organisatorisch en sportief vlak erg actief geweest. Naast 11 jaar de rol van secretaris te hebben vervuld heeft hij ook nog 2 jaar als voorzitter van de PR geacteerd en 7 jaar als ledenadministrateur. In totaal heeft hij dus ongeveer 20 jaar deel uitgemaakt van het bestuur. Ook is hij nauw betrokken geweest bij het 50 jarig jubileum waarvoor hij het, tot op heden, laatste Tegeltoernooi heeft georganiseerd. Op sportief gebied is Leo nooit een hoogvlieger geweest, maar wel erg fanatiek achter de tafel op zijn niveau. Door zijn hele carrière heen blijkt dat Leo zichzelf altijd opoffert om andere leden te kunnen laten tafeltennissen, iets wat heel erg gewaardeerd wordt binnen een club als TTC.

John Beurksens, 25 jaar lid

John was helaas niet aanwezig tijdens de vergadering, maar ook hij heeft de ‘TTC telder’ in ontvangst genomen.