Inschrijving Tegeltoernooi Aangevangen!!

Met trots kan ik aankondigen dat de Tegeltoernooi Commissie onlangs de inschrijvingstermijn van het Tegeltoernooi heeft gestart. We hopen op zoveel mogelijk inschrijvingen in dit jubileumjaar. De commissie, ontstaan vanuit de Jubileum Commissie, heeft hard gewerkt (en is nog steeds bezig) om het een en ander van de grond te krijgen. De inschrijvingen beginnen natuurlijk bij onszelf en we nodigen alle TTC-ers dan ook uit om zich in te schrijven middels de inschrijfformulieren die in ’t Trepke op het prikbord hangen.

Deze editie van het Tegeltoernooi wordt gepresenteerd als een teamtoernooi, dit betekent dat een team van 2 personen het opneemt tegen een ander team van 2 personen over 5 wedstrijden (4 enkels en 1 dubbel), een soort halve competitiewedstrijd dus. Je hoeft je echter niet als team op te geven, als je je als eenling opgeeft zal de organisatie een speler uitzoeken die met jou een team kan vormen. Het toernooi wordt georganiseerd op 5 en 6 mei 2012, geheel volgens traditie gelijk met de Tegelse kermis. De jeugd zal op zondag spelen, terwijl de senioren op zaterdag hun kunsten mogen vertonen. De uitnodigingen zijn verstuurd aan een heel groot aantal clubs in Nederland, Duitsland en België om het toernooi het traditionele internationale karakter te geven.

Alle bovenstaande informatie en meer kun je op een speciaal in het leven geroepen Tegeltoernooipagina vinden. Je kunt hier ook naartoe surfen via het hoofdmenu of de links op de hoofdpagina. Nu kun je er alvast de convocaties bekijken en downloaden en is er informatie te vinden over het toernooi en de locatie waar het toernooi verspeeld wordt: de Gulickhal. Later zullen ook de poule-indelingen te vinden zijn op de site en na het toernooi zullen de uitslagen van het toernooi ook opgenomen worden. Daarnaast zal ook een deel van de genomen foto’s en ander mediamateriaal beschikbaar worden gemaakt.