Het BSK Tafeltennis komt eraan!

Logo BSK Tafeltennis Limburg

Op zondag 29 januari 2012 organiseert de Tegelse Tafeltennis Club de voorronde voor het Basisschoolkampioenschap Tafeltennis Limburg.


Zorg dat je er bij bent (hier aanmelden)


Voor groep 3 tot en met 8!

In Tegelen kunnen de leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 op een leuke en spannende manier kennismaken met tafeltennis! De kinderen uit groep 3 en 4 spelen een spellencircuit, waarbij oog-handcoördinatie, voetenwerk, spelinzicht en vooral plezier centraal staan.

Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 spelen een heus toernooi in spannende meerkampen. Vanuit elke voorronde (dat zijn er negen in totaal) gaan uit elke groep de beste twee leerlingen door naar de grote finale op 1 april 2012 in Horst!

Wie speelt de BSK Finale?

De BSK Finale is voor de beste deelnemers uit de voorronde. Uit iedere voorronde plaatsen de nummers 1 en 2 van groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8 zich voor deze finale. Voor de BSK Finale voor groepen 3 en 4 plaatsen zich uit elke voorronde de nummers 1 tot en met 4.

Alle finalisten krijgen bovendien de gelegenheid om tot aan de finale gratis te komen trainen bij de Tegelse Tafeltennis Club!

Jouw school kan ook winnen!

De basisschoolleerlingen proberen natuurlijk zo goed mogelijk te spelen om zo Basisschoolkampioen Tafeltennis te worden. Maar jullie spelen om meer dan alleen die grote eer. Jullie kunnen namelijk ook jullie basisschool aan een mooie prijs helpen! Alle basisscholen die deelnemers leveren aan het BSK Tafeltennis strijden mee om de BSK Scholenprijs. Deze bestaat uit een 1ste, 2e en 3e prijs bestaande uit een mooi geldbedrag ter besteding aan spel- en sportmateriaal!

Meld je snel aan via het inschrijfformulier dat je op school kunt krijgen of het online inschrijfformulier op deze SITE!!