Geef je snel op voor de Dubbelkampioenschappen!

Dubbelkampioenschappen 2012 - Beatrix en Irene

Dubbelkampioenschappen 2012 - Obama en Cameron

Op zaterdag 22 december worden de dubbelkampioenschappen van 2012 gehouden. Het toernooi is bestemd voor álle leden van TTC en bestaat al sinds de beginjaren van onze club.  Zeker in dit jubileumjaar mag het kampioenschap dus niet ontbreken, net zo min als al onze prominente en minder prominente leden die nog een batje kunnen vasthouden.

Opgeven kan nog tot donderdag 20 december door te reageren op de mail die je hebt ontvangen of door dit formulier in te leveren.

Na de dubbelkampioenschappen zullen we het nieuwe jaar traditioneel beginnen met de clubkampioenschappen. Het eerste weekend is voor de senioren en de junioren en op 20 januari is de beurt aan de recreanten. De datums zijn dus als volgt:

zaterdag 22 december 2012 dubbelkampioenschappen
aanvang 12:00 zaterdag 5 januari 2013 clubkampioenschappen senioren
aanvang 11:00 zondag 6 januari 2013 clubkampioenschappen junioren
aanvang 11:00 zondag 20 januari 2013 clubkampioenschappen recreanten
aanvang 12:00

Het beloven erg gezellige dagen te worden, maar deze gezelligheid komt er natuurlijk niet zonder jullie inbreng. Geef je dus op voor bovenstaande toernooien (voor de clubkampioenschappen zal de uitnodiging op zeer korte termijn volgen). Hopelijk zien we jullie op deze dagen dan terug in de sportzaal op de Hoogstraat. Ook als je niet hoeft te spelen, ben je van harte welkom om deze kampioenschappen bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje.

Naast deze toernooien van TTC zijn er nog een aantal andere toernooien die je alvast in de agenda kunt zetten. Zo is er op 27 december nog het kersttoernooi voor de jeugd bij Asterix in Blerick, zijn er op 12 en 13 januari de Limburgse Kampioenschappen in Panningen en is er een week later voor de betere senioren van TTC nog het NK voor C en D licenties, eveneens in Panningen.