Feestelijke opening van de nieuwe zaal op 3 januari

Vooraanzicht zaal Hoogstraat december 2019
De nieuwe zaal op de Hoogstraat is zo goed als klaar!

Onze nieuwe accommodatie is nu (bijna) écht klaar en dat moet natuurlijk uitgebreid worden gevierd. Dit gaan we doen op vrijdag 3 januari om 19 uur, wanneer het lint bij de ingang officieel wordt doorgeknipt. Daarna kunnen de festiviteiten beginnen. Behalve de onthulling van ons nieuwe onderkomen, mogen we ons deze avond verheugen op meer verrassingen. Het officiële programma duurt tot ongeveer 21.30 uur, waarna er nog alle mogelijkheid is om bij te kletsen op de feestavond in de nieuwe kantine.

We zien onze leden, oud-leden en alle andere genodigden graag om 19.00 uur voor de ingang van het gebouw om getuige te zijn van dit historische moment voor onze club. De plaats van handeling is weer zoals vanouds Hoogstraat 38a.

Poster Openingstoernooi
Openingstoernooi op zaterdag 4 januari

Voor zaterdag 4 januari staat het Openingstoernooi op het programma. De eerste mogelijkheid om zelf de zaal aan een goede test te onderwerpen en om meteen geschiedenis te schrijven als eerste (vul maar in) in de nieuwe zaal. Er wordt gespeeld in koppels van een sterke en minder sterke speler, die volgens loting worden bepaald. We verwachten natuurlijk de nodige sportieve strijd, maar de gezelligheid staat deze dag voorop!

Het toernooi is voor jong & oud, voor alle niveau's, voor leden, oud-leden en leden van 't Belke. Deelname is gratis. Inschrijven voor het toernooi kan t/m 31 december. Klik hier voor het opgaveformulier.