Eerste startersteam is al kampioen!

TTC5 Kampioen

TTC 5 is kampioen geworden in poule B van de starterscompetitie. Door afgelopen zaterdag met 1-4 te winnen van naaste concurrent Destatec 4, heeft het zijn voorsprong uitgebouwd naar 11 punten, een kloof die voor het Swalmense team niet meer is te overbruggen. Onze kampioenen hoeven nog maar één wedstrijd te spelen. Raff, Joey en Senna zijn op 22 november vanaf 11 uur in onze zaal te bewonderen tijdens hun ereronde tegen Westa 9. Raff zal deze dag natuurlijk proberen om zijn ongeslagen status vast te houden. Proficiat jongens!

Deze kampioenstitel betekent dat het team op 6 december in Swalmen mag strijden om het kampioenschap van Limburg met de starterskampioenen uit de twee andere poules. Eén van de twee tegenstanders is al bekend: Landgraaf 2. TTC 6 is nog in de race voor het laatste beschikbare ticket voor deze dag. Sjors, Xam en Vincent staan momenteel op een gedeelde eerste plaats in poule C van de starterscompetitie, samen met Red Stars 10. Na de thuiswedstrijd van 22 november tegen de nummer drie mogen ze op 29 november in het hol van de leeuw proberen om het kampioenschap binnen te halen.

Om 13 uur, gelijk met de wedstrijd van TTC 6, staat in de zaal in Venray nog een andere wedstrijd op het programma die alle belangstelling heeft van het Tegelse thuisfront. Ons eerste jeugdteam zal deze laatste competitiedag in de wedstrijd tegen Red Stars 4 gaan proberen om kampioen te worden in de hoofdklasse (tenzij zich het bijzonder rooskleurige scenario voordoet dat ze al een week eerder kampioen worden). Na een verrassende 10-0 nederlaag van naaste concurrent Falco 1 bij Megacles, is Megacles 3 nu met stip naar de tweede plaats gelanceerd, 7 punten achter TTC 1. Arne, Niels en Jules zullen eerst op 22 november in Valkenburg proberen de voorsprong op Megacles zo groot mogelijk te houden. Hopelijk mogen we dan in Venray dubbel feestvieren!