Eerste optreden van Dido op de Masters

Dido tijdens de eerste ronde van de Masters tegen Chana van der Venne

Dido heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan de Tafeltennis Masters, een toernooi waar speelsters uit de eredivisie en met een A-licentie voor worden uitgenodigd. Het was weer een nieuwe ervaring in de top van het Nederlandse tafeltennis.

In eerste instantie zou Dido nog bij de Jeugdmasters meedoen - waarvan de winnaars zich vervolgens plaatsen voor de 'echte' Masters. Maar uiteindelijk mocht ze toch rechtstreeks deelnemen aan de Masters, die eveneens zaterdag in Wageningen werden gespeeld.

De eerste ronde in de groepsfase tegen Chana van der Venne begon Dido zeer sterk. Ze sleepte de derde én vierde game binnen tegen de speelster van landskampioen VTV, waardoor het aankwam op de beslissende vijfde game. Hier was Van der Venne helaas weer de sterkere.

In de volgende twee wedstrijden zat er geen gamewinst meer aan. Toch lukte het om tegen zowel Kimberly 't Hooft als tegen Sara Devos - de kopvrouw van Westa - een gamepje met slecht twee punten verschil te verliezen.

Voor Dido zat het toernooi er hierna weer op, want alleen de nummers een en twee uit de groep gingen door naar het hoofdtoernooi. Het was desondanks een knap optreden op het hoogste niveau.