Dropping 2009

De Winnaars

Groep 1

Groep 2

Groep 3

Groep 4

Ook dit jaar werd de jeugd van TTC ergens in het bos uitgezet met de opdracht om de weg terug te vinden. Vier groepen van in totaal 16 jeugdleden, 10 begeleiders en een fotograaf doolden in de avond van 11 december door de bossen van Belfeld en Tegelen in de hoop weer terug te keren in de kantine op de Hoogstraat. De menselijke en andersoortige bewoners van het bos werden danig uit hun ritme gehaald door het uitbundige gebruik van lichtbronnen - waaronder een opdraaibare zaklamp - en uitheemse geluiden. Voor biologen is de lokroep van Huub ongetwijfeld interessant om eens nader te analyseren. Deze werd door Arne voor wetenschappelijke doeleinden vastgelegd en ‘geremixt’.

lokroep Huub

lokroep Huub, de remix

Geheel volgens verwachting keerde de eerste groep ook als eerste terug, maar omdat zij veruit de meeste opdrachten goed hadden beantwoord en ook nog eens het leukste verslag hadden geschreven, mochten zij zich de winnaars noemen.

Hieronder kunt u het verslag lezen van groep 1, bestaande uit Max, Deniz, Levy, Rick en hun begeleiders Mo, Mario en Anne.

Er was eens een meisje, ze heette Sneeuwwitje. Ze werd met haar 6 dwergen ergens in Belfeld gedropt. Onderweg moest er gezocht worden naar vogelhuisjes, hekwerken, paaltjes en gasunie telefoonnummers. Het was erg drappig, maar Sneeuwwitje en haar dwergen verdwaalden niet. Ze lieten zelfs een groep voor, maar de 7 die hards vervolgden hun weg. Later kwamen ze erachter dat de groep die ze voorbij gelaten hadden zonder hun voorbeeld per direct verdwaalden.

Na het vervolgen van hun weg, kwamen ze het monster van Loch TTC tegen. De 6 dappere dwergen streden alsof hun leven ervan af hing. Uiteindelijk versloegen ze het monster en hadden Sneeuwwitje goed beschermd. Daarna moesten er zones uitgerekend worden. Hier stopte een grote gele koets met groot Veolia erop. Omdat ze bij het gevecht hun geld verloren hadden moesten ze hun weg te voet vervolgen. Ondanks alle avonturen slaagden ze erin om als eerste aan te komen in kasteel ’t Trepke. De 6 dwergen genoten van een heerlijke kop soep en wachtten vol spanning op de prijsuitreiking!

Gr Sneeuwwitje en de 6 dwergen.

(of waren het toch 7 dwergen, mist er iemand?)Onderwerpen