De dropping van TTC (11-11-11)

Dropping

Dropping

Vandaag werd er een dropping georganiseerd bij TTC. We werden in drie groepen verdeeld. Groep 1 bestond uit Danique, Xaveria en hun trouwe aanhang: Nina, Sef en Baer. In groep 2 zaten Bjorn, Yri, Desmond en Jelko. In de laatste groep zaten Sef, Roel en Rick.

De 1e groep werd om 19.00 weggestuurd. Nadat we allemaal een sjaal voor onze ogen knoopt hadden reden we naar de ‘startplek’.

We begonnen op de hei in het bos. In het boekje stond een foto van een boom met een stip erop. De echt stip was bedekt met een blauw rondje dus de eersten waren daar al te snel tuimelden daar al de mist in.

We vervolgden de route en we kwamen erachter dat je goed moest lezen om de juiste weg te vinden. Een zinnetje te snel of verkeerd gelezen en je kwam verkeerd uit. Ik hoorde van groep 2 en groep 3 dat dit wel een probleem was.

Zo kwamen we langs de grindafgraving, de hertenkamp, de plus en uiteindelijk was het dan de bedoeling om via de Brezan naar TTC terug te gaan.

Groep 1 en groep 2 kwamen elkaar tegen. Groep 2 had een heel stuk overgeslagen en zo zaten ze met z’n alle zich op te warmen bij de frietkraam ‘De Hei’. Groep 1 was fanatiek en ze gingen meteen door. Want wie soep wilde moest naar TTC.

Groep 1 en groep 2 zaten allemaal al bij TTC soep de drinken toen we ons af aan het vragen waren waar de laatste groep bleef. Pascal had zijn telefoon op de hand en belde John. Groep 3 was pas om 20.20 vertrokken en omdat ze een paar keer verkeerd waren gelopen, waren ze pas bij de hertenkamp toen Pascal hen belde. De arme stakkers hadden de aanwijzingen gemist die door Ruben een leuke omkeer hadden gekregen.

Pascal besloot ze toch maar bij de plus op te halen. Toen we allemaal warm en wel in de kantine van TTC zaten kregen we te horen dat groep 1 de meeste punten had verzameld, mede doordat ze de route helemaal af hadden gelopen.

De andere groepen hebben hun best gedaan en nadat we als afsluiting een snoepzak kregen mochten we allemaal naar huis.

Anne had het boekje leuk gemaakt. De route was leuk, de raadsels moeilijk, de kou koud maar toch was het een geslaagde dropping.

Onderwerpen