Darttoernooi 2012

Dartbord

Op zondag 26 februari verzamelden 14 jonge darters zich bij Kefee de Aaj Mert om een gezellig potje te darten. De groep werd verdeeld in 2 kleinere groepen. In groep 1 zaten alle jongere jeugd en Xaveria en in groep 2 de oudere jeugd. De 1e ronde werd vanaf 301 naar 0 gespeeld waarbij je de dubbel niet uit hoefde te gooien. De 2e ronde werd nogmaals hetzelfde spel gespeeld en tot slot moest men het bord rond gooien te beginnen met 20 terug naar 1.

In groep 1 wist Lucas de eerste ronde vrij snel te winnen terwijl de rest nog bezig was om uit te gooien. In ronde 2 had iedereen het vrij lastig met het uitgooien, enkele hadden meer dan 10 beurten nodig om het laatste puntje weg te werken. Ronde 2 werd uiteindelijk gewonnen door Sef. Ronde 3 werd vrij kort gespeeld omdat iedereen vrij veel problemen had met het raken van het juiste nummer, ten tijde van het stoppen van dit spel had Bart de meeste nummers geraakt en dus deze ronde gewonnen. De laatste ronde waren er slechts een aantal deelnemers die wat raak wisten te gooien, dus zijn we in deze groep dit spel snel gestopt en hebben we nog een potje vanuit de 301 uitgegooid die gewonnen werd door Sjuul snel gevolgd door Bart. De eindstand was zeer spannend, het verschil tussen nummer 1 en 2 en 2 en 3 was in beide gevallen slechts één punt.

In groep 2 wist Yri zich als snelste naar 0 te werken maar Bjorn zat niet ver achter hem. Rick liet zich ook niet kennen door meteen na Bjorn uit te gooien. De rest deed er wat langer over dus Yri, Bjorn en Rick hebben de voetbalwedstrijd PSV - Feyenoord op groot scherm kunnen kijken. De 2e ronde wist Bjorn als eerste uit te gooien snel gevolgd door Rick en Yri. In de laatste ronde werd het een spannende pot tussen Rick en Bjorn. De rest wisten ze op afstand te houden. Uiteindelijk won Bjorn deze en Rick als tweede.

Uiteindelijk uitslag

Groep 1
1. Bart
2. Sjuul
3. Lucas

Groep 2
1. Bjorn
2. Rick
3. Yri

Ik denk dat ik namens iedereen mag zeggen dat het een geslaagde dag was.

Onderwerpen