Daantje bemachtigt A-Licentie!

Afgelopen zondag speelde Daantje, op haar verjaardag, haar eerste B-jeugdranglijsttoernooi in Hoorn. Veel kinderen blijven op hun verjaardag lekker lang in bed liggen, maar Daantje was al vroeg uit de veren om zich naar Hoorn te begeven.

In de poule wist Daantje 2e te worden achter Tanisha, die met een minimaal verschil (5e game) de onderlinge wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Desalniettemin plaatste Daantje zich voor de hoofdronde, alwaar ze in de kwartfinale het op moest nemen tegen Ellen. Een puike wedstrijd leverde een 3 - 1 winst op en in de halve finale herhaalde ze deze prestatie tegen Chanel. De finale werd wederom een ontmoeting met Tanisha en deze keer trok Daantje aan het langste eind in de 5e game waardoor ze het hele toernooi won.

Door deze overwinning gaf Daantje haarzelf 2 cadeautjes op haar verjaardag. Niet alleen een beker voor de overwinning in het toernooi, maar ook haar A-status. Door deze status kan ze Jules Holtman gaan vergezellen in Tilburg waar een A-jeugdranglijsttoernooi op zondag 15 november.
Van harte gefeliciteerd Daantje, keep up the good work!!!