Corona update: voorjaarscompetitie geannuleerd, zaal vooralsnog dicht t/m 6 april

Impressie van een virus en DNA

De aangescherpte maatregelen van 23 maart hebben de NTTB doen besluiten om de competitie te annuleren en alle evenementen tot 1 augustus uit te stellen of te annuleren. Dit staat in de brief van NTTB-voorzitter Jan Simons aan de leden en bestuurders.

Bij de landelijke seniorencompetitie is er geen promotie of degradatie. Wat er bij de landelijke jeugdcompetitie en bij de afdelingscompetitie gaat gebeuren, is op dit moment nog niet bekend.

Alle toernooien en evenementen van de NTTB  met een datum vóór 1 augustus worden geannuleerd of uitgesteld. Dit zijn o.a. de NJK-A, NJM-finale en de NTTB Jeugdcup. Dit kun je ook terugvinden op de agenda van de NTTB.

Onze zaal blijft tot in ieder geval 6 april gesloten

Afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkelt, de adviezen van de bond en de maatregelen van de (lokale) overheid, zal moeten blijken of de sluiting van de zaal langer gaat duren. Vooralsnog wordt de datum van 6 april aangehouden.

Ophalen oud papier op 18 april gaat door

De gemeente Venlo hecht veel waarde aan de papierinzameling en vindt het belangrijk dat deze doorgaat. Aan de papierophalers wel het verzoek om de richtlijnen van het RIVM aan te houden.

Als er wijzigingen zijn dan houden we jullie op de hoogte. Hopelijk zien we elkaar weer snel en vooral in goede gezondheid achter de tafel.