Borre en Vincent actief op NJM, Borre door naar volgende ronde

Borre 1e plaats jongens onder 13 jaar

Op zondag 17 september werden de plaatsingsrondes voor de Nederlandse Jeugd Meerkampen (NJM) gehouden in de zaal van Kluis in Geleen. Namens TTC hadden zich geplaatst Borre Hermans (onder 13 jaar) en Vincent Steegh (onder 17 jaar). Anson en Dido, beiden in bezit van een A-licentie, konden deze ronde nog overslaan en komen bij de vervolgronde in Almere pas in actie.

Voor Vincent stond het van te voren al vast dat het moeilijk zou worden. Maar hij stond écht wel goed te spelen hoor, al dacht hij daar zelf soms anders over. Gewoon pittige tegenstanders, soms op landelijk niveau spelend. In zijn laatste -zinderende- partij wist Vincent de latere nummer 3 Robbie (Falco) een flink pak aan de broek te geven. Toch nog met een heel goed gevoel deze dag afgesloten.

NJM plaatsingsronde 2021 - Vincent vs Flint
Vincent in actie tegen Finn (Brunssum)
NJM plaatsingsronde 2021 - Borre McFlurry
Weddenschap gewonnen, Borre geniet van z'n McFlurry

Borre was tijdens de heenreis een weddenschap aangegaan. Als hij eerste zou worden, zou hij getrakteerd worden op een McFlurry... dat durfde vader/coach Paul wel aan, er deden namelijk ook hier sterke jongens mee zoals Flint (Westa) en "angstgegner" Rick (Seta). Maar Borre deed wat hij moest doen. Hij won al z'n partijen, en wel zonder ook maar één game te verliezen!!! Die McFlurry was vader Paul dus kwijt....

En er was nog een Tegels succesje te melden. Jamy Roulaux - tegenwoordig uitkomen voor Koningslust - was jarenlang actief voor Tegelen en nog steeds een graag geziene gast bij TTC. Hij kwam uit in de klasse onder 19 jaar. Zijn vierde plek (in een poule van 4, dat dan wel) was voldoende om zich te plaatsen voor de volgende ronde in Almere.

Na de goede afloop wilden Vincent, Borre en Jamy nog even onderling een partijtje doen