50 jaar Tegelse Tafeltennis Club

Dit jaar viert de Tegelse Tafeltennis Club haar 50-jarig bestaan en daar zijn wij, bestuur en leden, natuurlijk zeer trots op. Op 14 maart 2012 is het precies 50 jaar geleden dat de Tegelse Tafeltennis Club (TTC) werd opgericht in het patronaat aan de Spoorstraat in Tegelen.

Voor een club is het bereiken van een jubileum altijd zeer bijzonder en daarom zullen er allerlei activiteiten worden georganiseerd. Op de speciale jubileum-pagina’s (met een gouden randje) op deze site kun je meer informatie vinden.

Het bereiken van zo’n jubileum is echter geen vanzelfsprekendheid. Door de jaren heen en nog steeds zijn diverse mensen actief geweest om onze club te laten voortbestaan. Deze personen hebben ten zeerste bijgedragen aan het bereiken van deze mijlpaal, waarvoor uiteraard onze dank.

Het jubileumjaar 2012 is niet alleen de afsluiting van onze eerste 50 bestaansjaren, maar ook de doorstart naar volgende jaren. Ook in de komende jaren zal het tafeltennis onderdeel blijven uitmaken van de Tegelse gemeenschap en zal de huidige en de toekomstige jeugd welkom zijn bij onze vereniging.

Laten wij er samen een groot feest van maken, waarop met veel plezier kan worden teruggekeken.

Onderwerpen