Nieuws

Wederom geslaagde tafeltennisclinics voor leerlingen St. Jozefschool

Ook dit jaar heeft TTC weer tafeltennisclinics gehouden voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van de Sint Jozefschool. Maar liefst 182 leerlingen mochten onder leiding van trainer Jan Strolenberg weer kennis maken met onze tafeltennissport. Dat gebeurde op een leuke en aantrekkelijke manier. Jan gaf ook met Syd, Lynn en Sam die ook lid zijn van TTC korte tafeltennisdemonstraties.

TTC verwelkomt niet-zo-oude oudleden op vrijdag 1 december

Aanstaande vrijdag 1 december zullen vanaf 20:15 uur een aantal niet-zo-oude oud-leden van TTC (sommigen voor het eerst) onze nieuwe zaal en kantine gaan betreden. Zij zullen tijdens deze avond in de gelegenheid gesteld worden, om de al-dan-niet-nog-aanwezige tafeltenniskwaliteiten te testen en om gezellig met elkaar bij te kletsen samen met de aanwezige actieve ttc-leden.

Anson wint het B-ranglijsttoernooi in Tilburg

Anson heeft zondag het B-Jeugdranglijsttoernooi in Tilburg gewonnen in de categorie JO15 (jongens onder 15 jaar). Door deze prestatie heeft hij bovendien een A-licentie verdiend. Borre en Dido kwamen zondag ook in actie op het A-Jeugdranglijsttoernooi, dat deze keer tegelijk met het B-Jeugdranglijsttoernooi werd gespeeld. Beide spelers haalden de kwartfinale in hun leeftijdscategorie.

Rabo Clubsupport 2023

Tot en met 26 september kun je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen op je favoriete clubs. Jij bepaalt welke drie clubs in jouw regio een financiële ondersteuning ontvangen. Je kunt natuurlijk ook familie of vrienden vragen om te stemmen op TTC.